Αναγνώστες:βοηθείστε μας να γίνουμε 20

Τρίτη

matthieu chedid


Matthieu Chedid (επίσης γνωστή ως-M-) (γεννηθείς 21η Δεκεμβρίου 1971, στην Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine) είναι ένα γαλλικό ροκ τραγουδιστής-τραγουδοποιός και κιθαρίστας Matthieu Chedid είναι ο γιος του Γαλλίδα τραγουδίστρια Louis Chedid, και η εγγονός της Αιγυπτιακής καταγωγής γάλλος συγγραφέας και ποιήτρια του Λιβάνου Chedid Andrée καταγωγής που έχει γράψει στίχους για τον ίδιο. Η αδελφή του είναι το μουσικό βίντεο και συναυλία διευθυντής Émilie Chedid.

Chedid, ένα ταλαντούχο πολυ-instrumentalist, έκανε ένα ενδιαφέρον για τη μουσική από πολύ νωρίς. Το 1978, στην ηλικία των έξι, Chedid δάνεισε τη φωνή του με τη χορωδία του χτύπησε το τραγούδι T'as του πατέρα του beau pas être beau παράλληλα με τη μεγαλύτερη αδελφή, Emilie. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του και γύρω στα είκοσι, Chedid σχηματίζονται λίγες μικρής διάρκειας ομάδες, όπως οι Ματ Ματ (ματ ματ), Les bébés fous (Τα τρελά μωρά) και Les poissons ρουζ (Το "κόκκινο ψάρι," μια γαλλική φράση που ισοδυναμεί με το Αγγλική «χρυσόψαρα») με Mathieu Boogaerts και με τους γιους του Laurent Voulzy και Alain Souchon, Julien Voulzy και Pierre Souchon. Έχει συνεργαστεί με μια σειρά από καλλιτέχνες, τόσο στη σκηνή και στο στούντιο ηχογράφησης. Πρόωρη σε σόλο καριέρα του, Chedid ήταν το άνοιγμα πράξη για το Τέξας συναυλίες. Έχει ηχογραφήσει με NTM, Sinclair, Billy Ze Kick, και πιο πρόσφατα με την Brigitte Fontaine, Sean Lennon, και Vanessa Paradis.
-M-Chedid εκτελεί και τα αρχεία κάτω από το στάδιο όνομα-M-. Chedid δημιουργήθηκε-M-ως μέσο για την υπερνίκηση της συστολής του στη σκηνή, αλλά και ως ένας τρόπος να απομακρύνει το έργο του από εκείνη του πατέρα και τη γιαγιά του. Το ψευδώνυμο προέρχεται από την πρώτη αρχική Chedid, αλλά αναφέρεται επίσης στην παρόμοιο ήχο Aime γαλλική λέξη, που σημαίνει αγάπη. Ο χαρακτήρας-M-είναι ένα superhero, σημειώνεται για το γεγονός ότι ένα εύθυμο χαρακτήρα, και αναγνωρίζονται για επιδεικτική φορεσιές του (κυρίως μονόχρωμα κοστούμια με λεπτή παντελόνι και μακρύ μπουφάν με ανοδική επισήμανε σβέρκους) και τα μαλλιά στυλ στο σχήμα της Μ.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν πριν από την απελευθέρωση του 2009 studio album του, "Mister Mystere", που Chedid είχε αποφασίσει να ρίξει το χαρακτήρα-M-να καταγράφουν και να εκτελέσει κάτω από το όνομά του? [1] Το λεύκωμα, όμως, κυκλοφόρησε με το όνομα - M-αλλά περιλαμβάνονται φωτογραφίες του τραγουδιστή, χωρίς την άγρια ​​κοστούμια και τα μαλλιά που συνδέονται με το-M-χαρακτήρα. Το μουσικό βίντεο για το πρώτο single, "Le Roi des ombres", έδειξε Chedid καίγοντας ένα μικρό ομοίωμα της Alterego του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου